Zsírleválasztó tisztítás, karbantartás

Társaságunk ezen berendezések tisztításával majd két évtizede foglalkozik és lépést tartunk ezen műtárgyak technikai fejlődésével is. A tisztításukat magasnyomású mosóval szerelt önfelszívó tartályos gépjárművekkel végezzük. A tisztításkor eltávolításra kerül az zsíros víz, majd a leülepedett zsíriszap, esetleges élelmiszermaradék is. Ezt követően lemossuk az oldalfalakra és szerkezeti elemekre rátapadt lerakódásokat, és eltávolítjuk a műtárgyból az összes maradék vizes hulladékot.

A tisztítást követően átellenőrizzük a műtárgy belső szerkezeti elemeit, és azok működését. Esetleges rendellenesség tapasztalásakor jelezzük azt az üzemeltető felé és javaslatot teszünk a hiba kijavítására. Igény esetén a műtárgyak rendszeres karbantartását is vállaljuk szervízszolgáltatással egybekötve is.

Továbbá vállaljuk a berendezések hatásfokvizsgálatát vízmintavételezések és vízminta elemzések lebonyolítását. Környezetünk védelmének és az esetleges bírságok elkerülésének érdekében a műtárgy rendszeres tisztítása és karbantartása elengedhetetlen.

Minden jog fenntartva © Dimer Kft.
honlapkészítés: DDSWEB