Céginfó

Kedves Leendő Ügyfelünk!

Kérem engedje meg, hogy ezen weboldalon néhány mondatban bemutassam Önnek cégünk történetét, működését, tevékenységeit. Bízunk abban, hogy lapunk felkelti érdeklődését és ez a látogatás a jövőbeni sikeres együttműködésünk első lépése lesz.

Cégünk 1989-ben alakult. Az egy darab teherautóval rendelkező egyéni vállalkozás folyamatos fejlődésének és többszöri jogutódlással történő átalakulásának köszönhetően ma jól működő, stabil, a piacon keresett szolgáltató.
1992-ben DIMER Betéti Társasággá alakult.
1995-ben telephelynek megfelelő ingatlant vásárolt a Budapest melletti Gyál ipari övezetében.
1997-től DIMER Korlátolt Felelősségű Társaságként működik.
2000-ben elkészült és átadásra került az új kétszintes irodaépületünk szociális blokkal (fekete-fehér öltöző, zuhanyzó) és 360 m2-es téglából épített, hőszigetelt meleggarázzsal.
2001-től 10 000 000 Ft törzstőkéjű Kft-ként üzemelünk.
2007. február 22-én cégünk ismét átalakult, magába olvasztva a szintén saját tulajdonunkat képező XILEM KFT-t az összes jogosultságával, tevékenységi körével és eszközével.
Az átalakulást követően cégünk új neve DIMER Hulladékkezelő, Szállító Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaságra változott és törzstőkénk 17 100 000 Forintra emelkedett.

Cégünk fő tevékenysége a hulladék újrahasznosítás 3832

Társaságunk egyéb tevékenységi körei:

Tevékenységi köreinket részletezve foglalkozunk szennyvíz gyűjtéssel, kezeléssel csatornatisztítással, dugulás elhárítással, szennyvízátemelők tisztításával, csatornahálózatok tisztításával, karbantartásával WOMA típusú tehergépjárművekkel, illetve szippantóval kombinált tehergépjárművekkel. Folyékony és szilárd veszélyes hulladékok közúti szállításával. Nagyüzemi tálaló illetve főzőkonyhai, valamint vágóhídi, és ipari zsírfogók, olajfogók tisztításával, gépi és kézi autómosók iszap, homok, és olajfogó aknáinak takarításával. Végül, de nem utolsó sorban hulladék, és veszélyes hulladék kezeléssel.

A legjobb minőségű szolgáltatás nyújtásának érdekében fontosnak tartjuk még társaságunk ISO minősítését is, melyet társaságunk 2003 januárjában meg is szerzett. Így 2003-tól az MSZ EN ISO 9001-es szabvány követelményei szerint dolgozunk és működünk. Társaságunk jelentős figyelmet fordít a tudatos környezetközpontú szemléletmód alkalmazására, ezért 2012. március 22-én ISO tanúsítását kiegészítette az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer bevezetésével.

A működéshez szükséges engedélyeink a mindenkori új jogszabályoknak és az EU normáknak megfelelőek (telephelyre, hulladékszállításra, és hulladékkezelésre vonatkozólag).

Minden jog fenntartva © Dimer Kft.
honlapkészítés: DDSWEB